Blog

Welk boek neemt vanNessa thuyns mee op vakantie?

Auteur Vannessa Thuyns, bekend van o.a. de Thuishaven-serie is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie. We vroegen haar welk boek ze absoluut gaat lezen.

Ahoy, beste lezers! Als fervent vakantielezer is mijn favoriete stek de zeilboot. We gaan zo op weg richting de haven van Hoorn en ik ben hier ultiem aan het ontspannen. Af en toe werp ik een blik op het gestommel op de steiger, maar verder is er weinig wat mijn aandacht afleidt.

Ik ben waarschijnlijk een van de weinigen die De hulp van Freida McFadden nog niet heeft gelezen. Thrillers zijn normaal niet mijn ding, maar ja, je wil toch weten waarom iedereen zo giga enthousiast is. En bovendien hebben we ook nog eens dezelfde Nederlandse uitgever! Gisteren heb ik het e-book bij Boekenwereld op de kop getikt en ik zit er he-le-maal in. Freida geeft me een masterclass in ‘Hoe hou je de spanning vast?’

Ik krijg er zin van om zelf weer te gaan schrijven. Dat moet nog drie weken wachten, want mijn laptop ligt veilig thuis. Best een prestatie van mezelf, al zeg ik het zelf, om dat ding thuis te laten.

De komende weken zullen we langs de schilderachtige IJsselmeerkust scheren en elk Waddeneiland dat we tegenkomen veroveren. Elk jaar is het weer genieten geblazen. Nederland: wat ben je toch mooi en verrassend veelzijdig!

Fijne zomer allemaal!

Liefs, Vannessa 

P.S. Aan alle vakantiegangers in Zuid-Europa: kunnen jullie wat extra zonnestralen en een graadje of drie onze kant op sturen? Dat zou de boel hier nog perfecter maken!